Ești în liga celor buni. Știi deja că România nu poate deveni țara pe care ne-o dorim dacă noi, cetățenii, nu facem mai mult. Vezi în jur, ca într-un film care se reia la nesfârșit, aceeași poveste: corupție în administrație, unii funcționari publici ineficienți sau dezinteresați, politicieni aleși să te reprezinte care nu știu despre problemele comunităților ale căror interese ar trebui să le apere, probleme stringente care trenează sau sunt date uitării, bani publici risipiți.

Te invităm să îți antrenezi super-puterile într-o provocare civică de 6 săptămâni: căutăm Civic Avengers, acei super-eroi din lumea reală care știu și vor să își adune la un loc forțele pentru a face ca vocea și puterea cetățenilor să crească. Vei avea de parcurs încercări și vei cuceri redute civice noi, devenind pas cu pas un cetățean mai bun, unul dintre cei care fac lucrurile să se schimbe.

Ești și tu un Civic Avenger? Demonstrează asta! Înscrie-te și invită-i și pe prietenii tăi să participe. Cu cât suntem mai mulți cei hotărâți să acționeze, cu atât mai multe șanse vom avea să facem ca în România politicienii să țină cont de binele cetățenilor.

Cei mai buni Civic Avengers își vor primi răsplata în fiecare săptămână, acumulând puncte și câștigînd premii de etapă. Cei mai buni dintre cei mai buni vor fi invitați la sfârșitul celor 6 săptămâni de antrenament civic la o cafea cu președintele. Da, președintele Klaus Iohannis vrea să îi cunoască pe cei mai implicați și determinați tineri din acest Civic Camp și în decembrie vei putea să stai de vorbă cu el, să-i spui cum vezi tu că putem să avem o țară mai bună pentru toți cetățenii ei.

Gata de provocare? Treci la acțiune: înscrie-te în Civic Avengers chiar acum, creează-ți un profil și invită-ți prietenii să participe și ei. Citește regulamentul Avengers ca să știi ce te așteaptă în fiecare săptămână până la finalul lunii noiembrie.

Go, Civic Avengers!

Intra in liga celor buni

Misiunea 1/6. CINEMACIVIC

Misiunea incepe pe 23 octombrie.  Primul tău challenge ca Civic Avengers e să îi cunoști mai bine pe ceilalți Civici, să vezi filmele pe care le-au realizat ei în 2017 despre impactul corupției. Găsește răspunsurile la cele 5 întrebări și completează puzzle-ul.

Rezolva prima misiune!

Misiunea 2/6. Green Avengers

Misiunea va incepe pe data de 30 octombrie. Avengers, let’s go Green! Arată-ne că te implici și vei primi puncte. Cu cât vei acumula mai multe, cu atât vei avea șanse mai mari să primești un premiu.

Go green!


Spread the love
Sari la bara de unelte